Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ICult.com des de Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca emetrà a partir del setembre el programa de COM Ràdio ICult.com, conduït pel penedesenc Lluís Montserrat.<br />

<br />ICult.com és un espai radiofònic que ja s’emetia els caps de setmana a través de COM Ràdio. Aquest any, però, a partir del setembre, l’equip del programa se situa a Vilafranca i treballarà des de la ràdio municipal. Aquesta iniciativa va en la línia que segueix COM Ràdio i que consisteix en treballar pel municipalisme.<br />ICult.com continuarà tenint la mateixa orientació que tenia abans. Es parlarà de cultura en un sentit molt ampli. Però el punt de vista partirà de Vilafranca i del Penedès en general. <br /><br />El programa es basarà en col·laboracions que funcionaran com a signatures. És a dir, que no es tracta només de donar informacions o continguts, sinó que també es donarà un punt de vista concret, el de cadascun dels col·laboradors. Pel que fa a la temàtica, serà completament variada.<br /><br /><br />Tot i que Montserrat no vol avançar tots els noms dels seus col·laboradors, sí que ha comentat quines seran algunes de les veus que l’acompanyaran. <br />L’escriptor gelidenc Jordi Llavina parlarà de llibres i el biòleg i gastrònom Francesc Murgades farà també les seves aportacions a l’espai en diversos sentits. Murgades destacava la importància d’entendre la cultura des d’un punt de vista ampli.<br /><br />ICult.com es començarà a emetre a través de Ràdio Vilafranca al mes de setembre, dissabtes i diumenges a la nit.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: