Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots descarreguen el 4 de 8 a Igualada

Els Xicots de Vilafranca tenien ahir a la festa major d’Igualada el seu repte més destacat abans de les diades de festa major.

Els de la camisa vermella van actuar al costat dels Minyons de Terrassa i de la colla local, els Moixiganguers d’Igualada.<br />En primera ronda els vilafranquins van fer un primer intent de quatre de vuit i el van descarregar al segon intent. Es tracta del segon quatre de vuit, castell que queda clar per a les diades de festa major d’aquest divendres i diumenge, 29 i 31. En segona ronda els Xicots van descarregar la torre de set i van deixar per a la tercera ronda el seu principal repte, el tres de vuit, que es va quedar en intent, i van completar la diada amb el cinc de set.<br />Per la seva part els Minyons de Terrassa van completar a Igualada la tripleta de vuit, que per festa major de Vilafranca podrien alçar en un pis més. En primera ronda van descarregar el tres de vuit, de segon castell el cinc de vuit i per acabar el quatre de vuit. Així tot apunta a que els Minyons podrien portar a Vilafranca per Sant Fèlix el cinc de nou.

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: