Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els assajos del Cor de Goigs a Sant Fèlix ja han començat

Ahir a la nit va tenir lloc el primer dels assaigs del Cor de Goigs a Sant Fèlix, un any més, a l’Auditori Montserrat Junyent, de la plaça Penedès.

D’aquesta manera, totes les persones que volen participar en el cant de Goigs al final de la novena es van presentar en aquest primer assaig. Van ser desenes de vilafranquins i vilafranquines que volen prendre part de la festa major també amb el cant a goigs. <br />Entre els cantaires, el professor d’institut Eduard Barrubés explica que hi va entrar en el moment que les dones es van acceptar per primer cop al cant de goigs, ara fa pocs anys. Una de les administradores d’aquest any, la Foix Huguet ja va cantar el primer any que es van deixar incorporar les veus femenines al cant a goigs, tot i que va ser només per un dia. L’any següent ja va cantar a la novena dia rere dia. El segon assaig del Cor de Goigs a Sant Fèlix es farà d’aquí a quinze dies, el 19 d’agost, al mateix lloc, l’Auditori Montserrat Junyent, i la mateixa hora, a partir de dos quarts de deu de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: