Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Drac de Vilafranca pesa 115’83 quilos

Finalment es desvetlla un dels grans enigmes de la Festa Major: el pes del Drac de Vilafranca. <br />Recordem que fa unes setmanes els Amics del Drac van obrir un concurs per encertar el seu pes, al mateix temps que posaven a la venda la samarreta del Drac. Quan ja només falten uns dies per Sant Fèlix s’ha donat a conèixer el resultat d’aquest misteri: el pes del Drac amb tots els estris que duu quan apareix en públic és de 115’83 quilos. 

 En el concurs hi ha participat 98 persones que han donat xifres que oscil·laven entre els 56’20 i els 406’80 kg. Els dos participants que més s’han acostat al pes real del Drac han estat el Jordi Ferrer, amb un marge d’error de 0’43 gr. i la Núria Bujaldón amb 1’24 kg.<br />D’altra banda, recordem que divendres, a 2/4 de 12 del migdia, els Amics del Drac i els administradors de la FM 2008 convoquen a tots aquells que vulguin participar a la foto de grup, conjuntament amb el Drac, vestint les samarretes que s’han anat venent aquest estiu amb la imatge del Drac.<br />La foto es farà puntual al tram de l’Avinguda Tarragona entre la plaça Penedès i el Monument a Milà i Fontanals.  Es recomana arribar per la mateixa Av. Tarragona, per la Rambla de Sant Francesc o per la Plaça Penedès, ja que la Rambla de Ntra. Senyora estarà tallada al públic per la instal·lació de la tronada.<br />Tots aquells que vulguin la fotografia de grup se la podran descarregar de forma gratuïta al web del Drac (<a href="http://www.dracdevilafranca.org">www.dracdevilafranca.org</a>), passada la Festa Major.

A més, si teniu imatges curioses amb la samarreta del Drac o estant de vacances lluny de Vilafranca, podeu enviar-les al web del Drac i es penjaran.<br />Els Amics del Drac també anuncien que ja tenen a la venda la loteria de Nadal del Drac.  El preu de la butlleta és de 3 euros i es juga al número 3.546.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: