Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ball de Pastorets, ha estat a Itàlia abans de la FM

El Ball de Pastorets de Vilafranca ha fet quatre actuacions al festival Eurofolk ballets 2008 celebrat aquests dies a la ciutat italiana de Trento.

El festival ha estat una mostra itinerant de les diverses expressions de danses folklòriques que hi ha arreu d’Europa. En la seva sisena edició, el festival ha comptat amb la presència del Ball de Pastorets de Vilafranca. Durant quatre dies han estat ballant, a actuació per dia, als volts de la ciutat italiana de Trento, tretze membres, set dels quals s’hi han estrenat, més els dos músics que els han acompanyat. Precisament, el viatge els ha ajudat a conèixer-se més entre tots plegats. L’estada ha suposat també escalfar motors de cara a la imminent Festa Major i encarar-la amb plenes garanties. La Paola és una de les set noves incorporacions aquest any. L’organització del festival folklòric els ha finançat l’estada però ells s’han hagut de fer càrrec del desplaçament, que han pogut cobrir gràcies a la barra que van portar al festival de músiques de Vilafranca Calima del juliol passat. L’any passat el Ball de Pastorets ja va representar Catalunya en una fira gastronòmica a Cantàbria. També participen en els darrers anys a un festival de la Catalunya Nord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: