Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CIU confia que l’equip de govern d’Olèrdola canviï d’estratègia

El Grup de CiU a Olèrdola és conscient que en vint-i-vuit anys de democràcia recent no s’havia produït un acte com el que van protagonitzar els seus regidors i la representant d’ERC, que van abandonar el passat ple.

 Per això, en un comunicat expliquen que al seu parer tampoc s’havien donat uns fets com els que van motivar aquesta acció i esperen que serveixi per fer entendre a l’equip de govern que cal canviar d’estratègia si volen redreçar les coses però també deixen clar que si no acaba sent així, continuaran reivindicant el que calgui per defensar els interessos de tots els olerdolencs. <br />La gestió que està fent l’equip de govern d’Olèrdola, des del punt de vista de la formació nacionalista és del tot nefasta, però en aquests moments hi ha temes que han posat el municipi potes amunt: des de la decisió de l’equip de govern de tirar endavant el projecte de la nova escola de Sant Pere Molanta presentada pel Departament d’Educació, fent cas omís a la veu de la majoria dels veïns del poble de Sant Pere que havien presentat un projecte alternatiu, a l’arranjament de la Torre de Moja. Després d’un inici poc afortunat de les obres i de la parada per problemes d’estructura de l’edifici, han continuat amb la desagradable sorpresa de veure com estan arrebossant les parets de la mateixa, com si d’una xemeneia d’una fassina o d’una central nuclear es tractés.

CIU també qüestiona la situació econòmica municipal amb el romanent de tresoreria exhaurit i unes previsions d’ingressos pel 2008, sobretot les vinculades a la construcció, que difícilment s’aconseguiran.

Per tots aquests motius, els regidors de CIU van decidir aixecar-se al final del darrer ple municipal. Segons afirmen en el comunicat, la manca de comunicació va ser determinant perquè entenen que és el principal factor que està provocant el que avui passa al municipi. CiU, diuen, sempre ha estat una força política dialogant, que ha governat amb unitat tenint majories aclaparadores, cosa que no poden dir els representants d’APO que han estat incapaços de fer-ho en més de cinc anys de govern municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: