Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Assaig dels petits castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca convoquen els assaigs per tots els nens i nenes que vulguin participar en la festa major dels petits com a integrants de la colla.

<br />Els propers dimecres 20 i 27 d’agost, a les vuit del vespre, a Cal Figarot, tindran lloc els assajos preparatoris de l’actuació dels Castellers de Vilafranca en el marc de la Festa Major dels Petits que es celebrarà, com cada any, el dia 1 de setembre a les cinc de la tarda. Tots el nens i nenes de Vilafranca i de tot el Penedès que vulguin participar en la cercavila i en l’actuació de la plaça de la Vila, que vulguin sentir-se Castellers de Vilafranca per un dia i viure la Festa Major dels Petits des de dins només han d’adreçar-se a la seu social dels Verds els dos últims dimecres d’agost, previs a la Festa Major. Si s’hi inscriuen podran assajar les nocions més bàsiques per fer castells. Els verds recorden que per participar com a Casteller de Vilafranca en la Festa Major dels Petits no cal ser membre de la Colla ni saber fer castells, només es necessita tenir una camisa verda, uns pantalons blancs, una faixa negra i un mocador casteller. I a tot això encara cal afegir-hi el fet de tenir moltes ganes de passar-ho bé, per descomptat.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: