Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nadal: "L’any que ve es produiran canvis importants al Penedès"

El secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, ha avançat a Ràdio Televisió de Vilafranca que l’any vinent es produiran canvis importants al Penedès.

Després de la manifestació del passat 18 de juliol en la que el conjunt de la societat penedesenca va reclamar la supressió dels peatges pels penedesencs i la millora del transport públic, Ràdio Televisió de Vilafranca ha mantingut una entrevista exclusiva amb el secretari per a la mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, per conèixer la opinió del govern de la Generalitat al respecte.<br />De forma genèria Nadal ha assenyalat que la Generalitat perveu ampliar les autovies gratuïtes, malgrat que també es mantindran autopistes de peatge. <br />En relació al Penedès reconeix un greuge històric, però també recorda que des de la Generalitat s’està  debatent des de fa molt temps el projecte del desdoblament de la Nacional 340. La manifestació del passat 18 de juliol va tenir el ressò suficient com per arribar als despatxos de la Generalitat. Sense aportar una informació gaire aclaridora, el secretari per a la mobilitat ha avançat a la nostra emissora que algunes de les reclamacions del Penedès podran trobar solucions l’any vinent.

Pel que fa al projecte de nous peatges tancats per a les entrades i sortides de l’autopista AP-7, Manel Nadal ha apuntat també que és coneixedor de les al.legacions que ha presentat l’ajuntament de Vilafranca i que les recolsa, a l’espera que es puguin contemplar sinó en la seva totalitat, com a  mínim en la seva majoria.<br />Aquestes declaracions les ha realitzat Manel Nadal a un equip de RTV Vilafranca per el programa de reportatges Es notícia, que s’emet avui a Vilafranca TV, a dos quarts de tres de la tarda i a dos quarts d’11 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: