Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mazoni obre la vintena edició de l’Estiu de l’ndex, a Sant Sadurní

Amb l’objectiu d’ajudar-vos a desconnectar, el Servei de Joventut de l’ajuntament de la capital del cava ha programat cinc nits de música, circ i teatre entre avui i el 17 de juliol.

L’Estiu de l’Índex, que arriba a la vintena edició, manté el format que ha funcionat en la darrera dècada: dimecres i dijous a la nit, al Pati de les Palmeres.<br />El regidor de Joventut, Isidor Rando, ha dit a Ràdio Vilafranca que són 5 nits dirigides als joves, però obertes a tots els sadurninencs i penedesencs.

Aquesta nit, Mazoni inaugura l’Estiu de l’Índex que també compta amb la companyia de circ Solo Manolo, La Banda del Surdo, la companyia Pot de Plom i els ritmes endimoniats dels zíngars barrejats amb jazz, rock i funk dels Xazzar.<br />El regidor Rando destaca la consolidació assolida per l’Estiu de l’Índex i aposta per la seva continuïtat.

A dos quarts d’11 d’aquesta nit, Mazoni presentarà el seu nou elapé, una obra arriscada i polièdrica on segueixen brillant les melodies que han catapultat Jaume Pla a la categoria d’orfebre del pop. Cadascuna de les seves cançons està plena de detalls i matisos.

La propera cita és dimecres vinent amb Locomotivo, un divertit espectacle de circ de la companyia Solo Manolo on es barreja el moviment, la excentralitat, la creativitat, l’equilibri, el funambulisme i els malabars. <br />Tots els espectacles de l’Estiu de l’Índex tenen entrada gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: