Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

LLiurat el projecte de gestió del camp de gespa artificial de Torrelles

L’objectiu d’aquest estudi, que la Diputació de Barcelona ha lliurat aquesta setmana, és que l’Ajuntament disposi de l’instrument tècnic necessari per a establir el funcionament d’aquest equipament esportiu, procurant una explotació eficient. 

 <br />El contingut del treball inclou una anàlisi del sistema esportiu de Torrelles de Foix, desenvolupa els aspectes relatius a la gestió funcional, planificació de les activitats i el manteniment de l’equipament, així com un estudi econòmic i financer.  <br />L’equipament actual consta d’un camp polisportiu de gespa artificial amb marcatges de futbol 11 i dos camps de futbol 7, té 4 vestidors de grups i 2 vestidors d’àrbitres, a més dels espais complementaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: