Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres del carrer Santa Clara prioritzen la seguretat tant dels vianants com dels cotxes que hi circulen

Aquestes obres ja s’havien proposat en l’anterior  pla de mobilitat de l’ajuntament.

Com acostuma a passar  quan es fan obres, els canvis han provocat llargues cues als carrers dels voltants.  A partir d’ara la circulació és només en sentit cap a la rambla Nostra Senyora. <br />Es preveu que les reformes del carrer Santa Clara finalitzin a principis d’agost. Aquestes obres coincideixen amb els canvis de circulació que s’estan fent aquests dies a tota aquesta zona i que continuaran amb l’ampliació de les voreres del carrer del Cid, tot i que aquestes no començaran fins a principis de setembre. Les reformes afavoriran a tots els vianants que vagin cap a l’estació de trens.

Aquestes actuacions finalitzaran amb l’adeqüació de les voreres dels carrers Santa Clara, Cid, Igualada i Pines. El conjunt de totes les obres tenen un pressupost d’uns quaranta mil euros. 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: