Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern de Sant Sadurní valora positivament l’actitud del PP per poder desbloquejar el pressupost del 2008

En el ple de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’aquest mes de juliol, celebrat el dia 24, va servir per aprovar el pressupost d’enguany bloquejat des de fa uns 7 mesos.

Els vots dels regidors de l’equip de govern de CiU i AMI, i el de la regidora del PP van permetre que s’aprovessin. L’alcalde Joan Amat valorava positivament el fet d’haver pogut desbloquejar aquesta qüestió gràcies al diàleg amb el grup del PP, i lamentava que l’actitud d’altres grups no hagués fet possible arribar a acords abans. Amat apuntava que el PSC no estava disposat a fer cap pas per arribar a un acord; i que semblava que ERC no tenir voluntat de negociar amb CiU.
Davant aquesta situació, la única possibilitat era el PP, amb qui s’ha treballat i es va arribar a un acord poc abans del ple. Amat remarca que molts dels punts acordats son similars als que ja proposta l’equip de govern en el seu programa, i que es tracta d’un pacte de responsabilitat i entesa per Sant Sadurní. Des de l’equip de govern confien que aquest acord els permeti avançar i tirar endavant projectes.<br />Pel que fa a inversions, l’alcalde apuntava que aquest 2008 s’han de dedicar inversions a via pública, que és un apartat que en els darrers any s’havia descuidat. A partir d’aquí, apuntava que es pot planificar altres accions importats com ara el Centre d’Intepretació del Cava o la biblioteca, que fa temps que estan encallats.<br />D’altra banda, Joan Amat ha explicat que Antonio Romero deixarà algunes de les seves atribucions per centrar-se en donar suport a Joan Amat passant a ser adjunt a l’alcaldia, i mantenint Promoció Econòmica.  De fet deixarà Recursos Humans, sembla que fa uns tres anys que demanava aquest canvi; i properament també cedirà economia. Es farà també un canvi en el portaveu de l’equip de govern, en aquest cas a demanada explícita del PP, per tal de mirar de millorar el diàleg amb la resta de grups.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: