Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Penedesfera ja supera els 300 blocs

Un mes després de la celebració de les Jornades de la Penedesfera, a Gelida, la xifra de blocs ja supera els 300. <br />Aquesta dada consolida el col·lectiu de blocaires del Penedès com un dels més dinàmics de Catalunya, amb la previsió de seguir creixent segons augmenta la seva difusió.

L’impulsor de la Penedesfera, el gelidenc Daniel García, explica que cada vegada que són notícia, s’hi acosten més blocaires.

Així, ara mateix hi ha 310 blocs enllaçats, sent Política, Actualitat i Literatura les categories que en tenen més.<br />Per comarques, l’Alt Penedès compta amb 113 blocs, seguit per el Garraf amb 72. Les poblacions amb més blocs són Vilafranca, Igualada, Gelida i Vilanova. Quant a idiomes, sobresurt el català, amb 283 blocs, en castellà n’hi ha 40, en anglès 3 i 1 en holandès.<br />Això inclou el Bloc de la Penedesfera, el bloc format pels apunts relacionats amb la comunitat escrits pels més de 300 blocaires, el qual ha estat inscrit per optar a la primera edició dels Premis Blocs Catalunya. El lliurament dels Premis tindrà lloc el 10 d’octubre, a Girona.<br />Donat aquest elevat creixement, Daniel García confia a superar aviat aquests 310 blocs.

Al Portal de la Penedesfera, <a href="http://www.penedesfera.cat">www.penedesfera.cat</a>,  ja es pot accedir als vídeos disponibles dels actes de les Jornades de la Penedesfera. Aquest esdeveniment, celebrat amb èxit el 13 i 14 de juny a Gelida, va reunir uns 150 participants.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: