Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Granada acull aquest cap de setmana la 6a Mostra de vins i caves

La Jove Agrupació Dionysos de La Granada organitza per sisè any consecutiu la Mostra de vins D.O. Penedès i caves.

<br />Enguany hi participaran 64 elaboradors, els quals exposaran més de 100 vins i caves per degustar. Com en edicions passades, la Jove Agrupació Dionysos de La Granada ha convidat una denominació d’origen, aquest 2008 és Costers del Segre, i com a celler representatiu de la mateixa, L’Olivera, ubicat a Vallbona de les Monges.<br />A més de tastar els productes de la nostra terra, es podrà gaudir d’una exposició de treballs de la pintora i artista local Dolors Serveto. També cal destacar que dissabte a les 9 del vespre es projectarà el documental “Dones del Marroc” i altres audiovisuals relacionats amb el món del vi.<br />Seguint amb la mateixa filosofia de les anteriors edicions de la mostra, part dels beneficis de la venda de tiquets es destinaran a projectes humanitaris a Llatinoamèrica promoguts per l’ONG EntrePobles.<br />La Jove Agrupació Dionysos de La Granada, organitzadora de la mostra i d’altres actes al llarg de l’any, pretén promocionar els productes vinícoles de la nostra comarca i alhora difondre la cultura del vi amb l’objectiu d’un consum responsable.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: