Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

FIVIN fa un tast de vins a alumnes de la URL

Aquest juliol, la Universitat d’ Estiu Ramon Llull ha organitzat per als alumnes que han finalitzat el curs universitari diferents tallers lúdics i formatius.

Com en edicions anteriors, FIVIN col·labora organitzant tallers sobre el món del vi i del tast.<br />En aquesta ocasió, amb la col·laboració de la Denominació d’Origen Empordà, i sota la conducció de Màrius Fuertes, enòleg i analista sensorial de professió, es va dur a terme un tast degustació de diferents productes. Prèviament, Fuertes va oferir una xerrada sobre el vi com a producte vitivinícola, la seva elaboració i criança, així com la inclusió del vi en la gastronomia.<br />Amb aquesta acció, FIVIN opta per l’educació i formació dels joves amb unes pautes correctes de consum que evitin consums abusius que derivin en problemes per a la salut.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: