Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Finalitza el programa ORIA per a aturats majors de 45 anys, amb un 60% d’inserció laboral

El programa ORIA, iniciat el mes de gener i que tenia per objectiu l’acompanyament i orientació a la inserció laboral de persones majors de 45 anys, ha atès a un total de 24 persones, 14 de les quals eren homes i 10 dones.

<br />De les 24 persones beneficiàries del programa, 14 han trobat feina i 5 han realitzat formació, pràctiques en empreses o algun projecte d’autoocupació. S’ha assolit, per tant, un percentatge d’inserció en el món laboral proper al 60% en sis mesos.

<br />Durant els sis mesos d’execució de l’ORIA, s’han realitzat sessions de grup, assessoraments individuals, pràctiques a empreses i formació complementària per tal de millorar el nivell d’ocupabilitat dels usuaris. D’aquesta manera, i mitjançant l’anàlisi de competències individuals, s’ha procurat realitzar un itinerari personal d’inserció amb cada participant.

<br />El programa ORIA,  organitzat per el Servei de Foment de l’Ocupació de Vilafranca i destinat a persones aturades de més de 45 anys, estava subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: