Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà, festa de fi de curs a La Casa Petita

Aquest any, coincidint amb el 10è aniversari de la posada en marxa de l’espai familiar de La Casa Petita, s’ha organitzat una celebració oberta a tothom a l’aire lliure a la plaça de Marià Manent, al barri del Poble Nou.

<br />La festa consistirà en un berenar per a tothom a partir de les 5 de la tarda i a continuació hi haurà animació infantil a càrrec de Rah-mon Roma, amb el seu espectacle Àpali família. <br />La festa estarà oberta a tothom, però està especialment adreçada a les famílies usuàries del servei o que ho han estat al llarg dels 10 anys de funcionament de La Casa Petita.<br />D’altra banda, La Casa Petita romandrà tancada per vacances a partir del 14 de juliol i torna a obrir portes el dia 15 de setembre.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: