Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Decomissats més de 250 grams de haixix, als Monjos

Efectius dels Mossos d’Esquadra van tancar la setmana passada les investigacions arran de la detenció, a finals del passat mes de maig, de dos joves que portaven més de 250 grams d’haixix.

<br />La detenció va tenir lloc quan agents de la Policia Local de Santa Margarida i els Monjos feien tasques de seguretat ciutadana i van interceptar dues persones amb actitud sospitosa. Els detinguts són dos veïns de Sant Quintí de Mediona, de 20 anys. <br />Després d’identificar i escorcollar-los, els agents van intervenir-los gran quantitat de diners en efectiu i més de 250 grams de haixix.<br />Els Mossos, que es van fer càrrec del cas, van continuar duent a terme un seguiment i diverses investigacions al municipi i a altres indrets de la comarca que va finalitzar la setmana passada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: