Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Condemnat a sis anys i mig de presó un home que va violar una vilafranquina

La Secció Cinquena de l’Audiència de Barcelona ha condemnat Joao Ferreira, de 50 anys i nacionalitat portuguesa, a sis anys i mig de presó per un delicte d’agressió sexual ja que considera provat que va violar una dona a Vilafranca mentre ella practicava esport el 23 de febrer del 2006.

 Com a conseqüència d’aquesta agressió, la víctima va patir diverses ferides en el cos i a les cames, estant 21 dies per recuperar-se, set d’ells no podent treballar i quedant-li com a seqüela una cicatriu en el turmell. <br />Segons l’ACN, a banda de la pena de presó, el tribunal ha condemnat a l’agressor a què indemnitzi la víctima amb 21.543 euros pels danys físics i morals causats.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: