Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la música al Castell de Gelida

Amb més de 30 anys d’experiència a les espatlles, dissabte de la setmana vinent tornen els concerts a l’antiga plaça d’armes del Castell, organitzats per l’Associació d’Amics del Castell i la Regidoria de Cultura de Gelida amb  la col·laboració de la Fundació Castells Culturals de Catalunya.

<br />Dissabte 28 de juny, a 2/4 d’11, tindrà lloc el primer concert amb el títol “Cinema per escoltar”, que aposta per anar introduint espectacles novedosos dins les parets medievals.<br />Continuarà el dissabte 2 d’agost amb l’esperat concert de jazz, enguany a càrrec del quintet d’ Esther Condal.<br />Les entrades, a 10 euros, es podran adquirir al Centre d’Interpretació del Castell, a l’Ajuntament i mitja hora abans de començar els espectacles. En cas de pluja es farien a la sala del Casal Gelidenc. Un any més, hi haurà l’habitual servei d’autocar des de la plana de ca n’Oller dels Tarongers fins dalt la plaça del Pedró. A la plana, tothom haurà de deixar el cotxe particular.<br />Les activitats musicals de l’Associació d’Amics del Castell es clouran  a finals de setembre amb un recital de poesies de Mercè Rodoreda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: