Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní celebra la Festa de l’Esport

La Zona Esportiva de Sant Sadurní acollirà dissabte i diumenge la Festa de l’Esport que inclourà les especialitats de natació, futbol sala i bàsquet.

 

Sota l’organització del Servei d’Esports municipal, aquest dissabte de 10 del matí a 1 del migdia la piscina coberta serà l’escenari de la festa de cloenda dels cursets de natació infantil de la temporada 2007-08. Entre la 1 del migdia i les 3 de la tarda, aquesta mateixa piscina estarà disponible perquè tothom hi pugui fer un bany lliure i gratuït. <br />D’altra banda, dissabte, entre les 10 del matí i les 3 de la tarda, el pavelló municipal cobert serà la seu del Torneig Futbol Sala Street.<br />La Festa de l’Esport continuarà el diumenge amb la piscina municipal coberta oberta perquè tothom pugui banyar-se gratuïtament. Paral·lelament, al pavelló municipal cobert tindrà lloc el Torneig Bàsquet 5×5. <br />La Festa de l’Esport compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració del Club de Bàsquet Sant Sadurní i l’Associació  Esportiva L’Esquitx.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: