Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presentats 13 projectes a l’Escultòric de Torrelavit

El 30 de maig finalitzava el període per poder presentar els projectes de l’Escultòric de Torrelavit. Finalment han estat 13 escultors els que s’han decidit a presentar alguna proposta.

Un jurat d’experts format per a l’ocasió i presidit per l’escultor i catedràtic d’escultura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona Josep Roy, serà l’encarregat d’escollir els 10 que consideri més interessants o adequats. Aquestes 10 peces seran les que es col·locaran en 10 llocs estratègics i emblemàtics del poble perquè tothom les pugui contemplar en una exposició a l’aire lliure de la qual se’n podrà gaudir des de l’1 de juliol i fins l’1 d’octubre. Finalment un jurat popular serà l’encarregat d’escollir un única obra que es premiarà amb 9 mil euros i aquesta quedarà en propietat de l’Ajuntament i passarà a formar part de la col·lecció d’escultura local de Torrelavit.<br />L’Escultòric de Torrelavit se celebrarà anualment amb l’objectiu d’oferir una proposta original i de qualitat que serveixi per promocionar l’escultura i al mateix temps d’al·licient per atraure la visita de l’anomenat turisme cultural al poble.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: