Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penyafort torna a acollir les colònies del GEP, coincidint amb el seu 50è aniversari

El Grup d’Esplai Parroquial de Vilafranca ha obert les inscripcions per a les activitats d’estiu que organitza cada any, obertes a tothom. Sens dubte el plat fort de l’oferta del GEP són les colònies a la casa de Penyafort, a Pontons, que compten amb una llarga tradició i enguany se celebren els 50 anys  d’estades estiuenques per als infants de Vilafranca  i comarca.

<br />Una de les monitores de les colònies, l’Andrea Gómez, ha destacat al magazín La Plaça l’atractiu de la casa i el seu entorn, però també destaca l’empenta que hi posen monitors i infants.

En funció de l’edat, s’ofereixen dos torns de colònies a Penyafort.<br />Del 26 de juliol al 4 d’agost està pensat per els infants de 1r., 2n. i 3r. de primària. I el segon torn, del 4 al 13 d’agost, per als nois i noies de 4t., 5è., 6è. de primària, i 1r. d’ESO.

<br />Pel que fa als joves, el GEP també ofereix dos torns de campaments. Per als joves de 2n. i 3r. d’ESO proposa una ruta per la Vall de Núria, del 6 al 15 d’agost. I per als joves de 4t. d’ESO i 1r. de Batxillerat una ruta per Navarra, del 3 al 13 d’agost. Les places dels campaments són limitades.<br />El Gep entén les colònies i campaments parroquials com una proposta d’educació en el lleure que, a diferència d’altres ofertes, inclouen tota l’experiència que per als infants comporta una estada fora de la llar, amb la convivència, l’adquisició d’hàbits, el contacte amb la natura, i l’educació en els valors.

<br />Quant a les inscripcions, es poden formalitzar cada dimarts i divendres, de 2/4 de 8 a 9 del vespre, a Can Trabal, a la plaça Jaume I, número 13.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: