Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Matins Linux a Vilafranca

Durant el mes de juliol el centre Vilafranca Virtual de l’Ajuntament de Vilafranca torna a oferir els cursos gratuïts de Linux, on s’hi podrà aprendre navegació segura per Internet, creació i transformació d’imatges, missatgeria instantània…

Es dóna una formació individualitzada i pràctica de software lliure mitjançant la realització de productes. En aquests cursos hi pot assistir tothom a partir dels dotze anys. Es realitzen en dos torns, del 30 de juny al 11 de juliol i del 14 al 25 de juliol, a les aules del Centre Vilafranca Virtual. Per més informació, cal adreçar-se al mateix centre, pl. de la Verema, núm. 1, 2a planta, al telèfon 93 818 06 54 o bé al correu electrònic <a href="mailto:"></a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: