Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

FIVIN i la DO Empordà han organitzat un tast per a metges i farmacèutics gironins

En el marc del Pla d’activitats de promoció, informació i formació al consumidor, FIVIN amb la col·laboració de la Denominació d’Origen Empordà, va organitzar un tast-degustació.

<br />Metges i farmacèutics de diferents poblacions de Girona van gaudir amb el tast dels vins de l’Empordà, aprenent els passos bàsics del tast, i van participar en una xerrada sobre els beneficis del consum moderat de vi i sobre les pautes correctes de consum a càrrec del Dr. Antonio Salgado, Cap d’Unitat de Gestió del Coneixement de l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebrón i coordinador científic de FIVIN.<br />La xerrada també pretén posar en pràctica el Programa Europeu “Wine In Moderation”, en el qual FIVIN s’ha implicat per tal de promoure la responsabilitat en el consum de vi i els seus derivats, amb el missatge que el vi és un aliment per a ser degustat lentament i amb moderació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: