Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Martinet organitza una caminada nocturna a Samuntà

Aquest dissabte es clou la primera tanda de caminades de la revista “El Martinet”, abans del descans trimestral estiuenc, pujant de nit al cim de Samuntà, a 450 metres sobre el nivell del mar.

 

<br />La caminada sortirà a les 8 del vespre del Parc de Pau i un cop a dalt del cim, se soparà tranquil·lament tot guaitant a baix on gran part de la plana del Alt i Baix Penedès queda il·luminada amb el resplendor de la lluna.<br />Desprès d’un petit descans, el sopar i les observacions, es baixarà en plena nit fins el punt de la sortida. Es recomana anar ben calçat, portar jersei, llanterna, aigua i el sopar. El recorregut té uns 13 quilòmetres i l’arribada està prevista abans de dos quarts de 2 de la matinada. <br />El cicle “Tot passejant pel municipi” es reprendrà a l’octubre amb més caminades dominicals.

&nbsp;

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: