Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una serp de més d’un metre va aparèixer ahir en un contenidor, a Sant Sadurní

La Policia Local i el cos d’Agents Rurals van haver d’intervenir ahir al matí quan un responsable de les Caves Colomer, va advertir que hi havia una serp de més d’un metre de longitud a l’interior d’un contenidor.

<br />La serp, que era de raça autòctona, tenia la peculiaritat d’estar rodejada per l’anella d’una llauna de refresc. Inicialment la Policia Local es va posar en contacte amb el Servei de Recollida de Rèptils, però finalment es va demanar la intervenció del cos d’Agents Rurals del Departament de Medi Ambient de la Generalitat. Ells van ser els encarregats de tallar l’anella que li estava oprimint el cos i, al tractar-se d’una serp autòctona que no posa en perill la seguretat de les persones, van deixar-la en llibertat en el seu medi natural.

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: