Per primer cop a les Fires, 5 restaurants ofereixen una varietat de plats
Pastisseria i fleca. Embotits. Anxoves. Formatges. Són alguns dels productes alimentaris que han ofert durant aquests tres dies al recinte firal els establiments que a fora del pavelló de la Gamba tenen muntada la seva parada.
Donen mostres del que venen als visitants que s’hi acosten. I formen part de la zona de degustació de la gastronomia. Amb aquests s’afegeixen els restaurants de la comarca que ofereixen plats i àpats de tipologia diversa amb productes del Penedès. Els han convidat i animat a participar-hi des del Gremi d’Hostaleria de la comarca. Mitjançant l’adquisició dels corresponents tiquets de degustació, tothom que ho desitgi ha pogut gaudir de les variades propostes que reflecteixen la diversitat de la cuina de l’Alt Penedès i les diferents maneres de presentar i preparar receptes amb ingredients típics de la zona. <br />I al costat de l’alimentació no hi podia faltar el beure. Amb els vins i caves de totes les varietats, de la Denominació d’Origen Penedès, naturalment. D’aquesta manera, una edició més, UVIPE hi té establert un estand, on s’ofereixen degustacions per tres euros. I és que tant el beure com el menjar no poden faltar en una fira multisectorial com aquesta, on tots els àmbits comercials, doncs, hi estan representats.