Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament recolza la consideració dels castells com a Patrimoni de la Humanitat

L’Ajuntament de Vilafranca dóna suport a la consideració dels Castells com a Patrimoni de la Humanitat. La candidatura, impulsada per la Coordinadora de Colles Castelleres, promou la declaració dels Castells com a patrimoni cultural i immaterial de la humanitat de la UNESCO<br />

Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’assenyala l’orgull que la població de Vilafranca sent per la identificació de la ciutat amb els Castells, així com la denominació de la plaça de la Vila de Vilafranca com la plaça més castellera, amb més de 200 anys d’actuacions castelleres. El fet casteller forma part de les arrels culturals de Vilafranca i del Penedès, i identifiquen la capital penedesenca com a ciutat amb una tradició cultural ben forta i consolidada. L’Ajuntament vilafranquí s’afegeix a la petició, que també té el suport del Parlament de Catalunya.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: