Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat vol construir noves torres de serveis a Sant Pere de Ribes i Pontons

Avui s’ha sabut que el departament de Governació proposa construir cinc noves torres de serveis de telecomunicacions a les comarques de Barcelona.

Les infraestructures han de solucionar les deficiències detectades en els serveis de telecomunicacions a Sant Pere de Ribes, Sant Pere de Vilamajor, Castellcir, Pontons i Teià <br />La Generalitat, a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, ha proposat als ajuntaments de Sant Pere de Ribes , Pontons, i també a Teià al Maresme, Sant Pere de Vilamajor i Castellcir al Vallès Oriental, la construcció d’una nova torre a cada municipi que solucioni les mancances en els serveis de telecomunicacions. Aquests serveis inclouen la telefonia mòbil, la banda ampla i les emissions de ràdio i televisió digital de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. <br />El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha destacat que "aquest desplegament respon al compromís del conseller Jordi Ausàs que el 2010 tots els nuclis de més de 50 habitants de Catalunya tinguin accés a la telefonia mòbil, la banda ampla i la TDT".<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: