Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El tram final del carrer d’Oriol canviarà de sentit a partir del 4 de juny

A partir del proper  dimecres dia 4  de juny està previst que s’implanti un sol sentit de circulació en el tram del carrer Oriol comprès entre el carrer d’Eugeni d’Ors i el carrer de l’Arboç.<br />

<br />A partir de dimecres, aquest tram del carrer d’Oriol serà de sentit ascendent, mentre que es mantindrà el sentit descendent en el tram comprès entre el carrer de Sant Julià i el carrer de l’Arboç. Els vehicles que circulin per aquest primer tram descendent podran continuar pels carrers de l’Arboç i de Sant Fèlix fins a incorporar-se a la rotonda del carrer Eugeni d’Ors, amb sortida des d’aquí en totes direccions.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: