Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Manresa col·labora amb Pro Domicili

Caixa Manresa signa un nou conveni de col·laboració amb el servei Pro Domicili que coordina la Fundació Pro Penedès.<br />

<br />La Fundació d’Obra Social de Caixa Manresa ha signat un nou conveni de col·laboració amb la Fundació Pro Penedès per a la promoció i difusió del Servei Prodomicili. <br />El Servei Prodomicili és un servei d’ intermediació d’ atenció a les persones, oferint una assistència domiciliària professional i amb garanties. Prodimicili ofereix serveis dins l’àmbit de la gent gran, de les persones amb malalties o dependències transitòries, d’atenció a la infància i a la llar. Dins la xarxa Prodomicili participen els 27 ajuntaments de la comarca de l’Alt Penedès.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: