Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bosc Verd continua diumenge les seves tasques de control i seguiment de caixes niu

Aquest diumenge, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, realitza una sortida al Bosc de les Graus per a seguir amb les tasques de control i seguiment de les caixes niu penjades durant la passada tardor, destinades a les diferents mallarengues.

Les caixes niu són caus artificials que es poden posar per pal·liar la manca de forats naturals als nostres boscos, degut a la tala d’arbres vells o a les plagues naturals. Es col·loquen caixes niu per tal de fer un seguiment de la població d’ocells i donar a conèixer les diferents espècies d’ocells i els problemes que pateixen.<br />Les caixes niu s’han de col·locar abans del mes de gener. Un cop col·locades, cal fer un seguiment de les diferents caixes, mitjançant un control periòdic, per tal de deduir-ne l’èxit de la ocupació. A principis de la primavera, comencen a construir el niu dins la caixa.<br />La sortida és oberta a tothom i gratuïta. El punt de trobada és a l’estació d’autobusos de Vilafranca a 2/4 de 10 del matí o bé a les 10 a la font de Les Graus. L’arribada està prevista cap a quarts de 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: