Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xerrada sobre la dependència amb responsables sociosanitaris

La xerrada va aixecar força expectació, fruit de la posada en marxa de la llei estatal de promoció de l’Autonomia personal i d’atenció a les persones en situació de dependència, i de la nova llei de Serveis Socials de la Generalitat.

Per poder analitzar tots aquest canvis en l’atenció a la gent gran, des dels diferents àmbits implicats, el Consorci Sociosanitari de Vilafranca del Penedès, va organitzar aquesta sessió dirigida als professionals de la salut i serveis socials i també oberta a tot el públic en general.<br />Van participar-hi Mercè Tella, responsable sociosanitària de la Regió Sanitària del Catsalut, Esperança Borrull, cap dels serveis socials de l’Ajuntament de Vilafranca i Arantza Rodriguez, referent per l’Alt Penedès – Garraf del programa d’atenció a la dependència de la Generalitat de Catalunya. La taula va ser moderada pel Xavier Pujol, director assistencial del Consorci Sociosanitari de Vilafranca.<br />En el decurs de la xerrada, Mercè Tella va remarcar per exemple que des del punt de vista sanitari la situació està ben planificada a l’Alt Penedès, va qualificar-la de suficient, i que es pot comptar amb els serveis necessaris.

La responsable sociosanitària de la Regió Sanitària del Catsalut, insistia també en que en aquests moments els models d’atenció estant molt ben definits, i que per tant no s’han de produir interferències.

La xerrada va servir també perquè els responsables presentessin als assistents els diferents serveis que s’ofereixen per donar cobertura a les necessitats de les persones amb dependència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: