Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un 40% dels participants al programa ORIA ja han trobat feina

El passat mes de gener l’Ajuntament de Vilafranca, a través del Servei de Foment de l’Ocupació, va iniciar el Programa ORIA destinat a l’acompanyament i l’orientació per a la inserció laboral de persones majors de 45 anys.

<br />En el programa hi participen 24 persones majors de 45 anys en situació d’atur, de les quals 14 són homes i 10 són dones. Els perfils són diversos pel que fa a experiència laboral, nivell de formació i temps d’inactivitat laboral.<br />Els participants assisteixen a algun curs de formació complementari o realitzen pràctiques laborals en una empresa de la comarca.<br />Després de 4 mesos d’haver-se iniciat el programa, el 40% de les persones participants ja han trobat una feina.<br />El Programa ORIA, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu, finalitzarà el proper mes de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: