Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelavit inicia un concurs d’escultura

L’Ajuntament de Torrelavit està treballant en un nou projecte de promoció del municipi. Es tracta de l’ ”Escultòric de Torrelavit”, un concurs d’escultura que se celebrarà anualment amb l’objectiu d’oferir una proposta original i de qualitat que serveixi per promocionar l’escultura i al mateix temps, d’al·licient per atraure turisme cultural.

<br />L’alcalde de Torrelavit, Ramon Riera ha destacat que “feia temps que  buscaven la manera de situar Torrelavit al mapa, no només a través de les etiquetes del vi, sinó fent alguna altra cosa també de qualitat i amb solera”. <br />Els participants hauran de presentar els seus projectes abans del 25 de maig i un jurat d’experts n’escollirà 10, que seran els que es realitzaran i es col·locaran en 10 llocs estratègics i emblemàtics del poble perquè tothom els pugui contemplar entre l’1 de juliol i l’1 d’octubre. <br />Finalment, un jurat popular serà l’encarregat d’escollir una única obra que es premiarà amb 9 mil euros i quedarà en propietat de l’Ajuntament, passant a formar part de la col·lecció d’escultura local de Torrelavit. <br />Al voltant de l’ ”Escultòric de Torrelavit” està previst organitzar diverses activitats culturals.

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: