Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí Sarroca celebra la Festa de la Santa Creu

Els actes  començaran aquest dijous, 1 de maig, a les set de la tarda amb la inauguració de l’exposició d’ escultura i pintura d’Agustí Salvà i Jaumina Díaz a la Sala d’Exposicions del Castell.

L’exposició es podrà visitar del 1 de maig al 29 de juny, durant els caps de setmana de quatre de la tarda a vuit del vespre. Aquest divendres a les nou de la nit i a la Sala Ponent del Castell de Sant Martí es farà la presentació pública de l’enregistrament musical en Compact Disc titulat "Sant Martí Sarroca. La veu d’un poble" de la Coral Sarroca Nova. Serà el darrer dia de celebracions de la Festa de la Santa Creu. Al matí a la Placeta es farà una concentració de la II Trobada de Motos Antigues. I tot seguit plantada de Gegants a La Rambla dels Països Catalans, de Sant Martí, amb la participació de 10 colles. A les 10 del matí, al Temple Romànic, es farà la solemne processó fins a la Creu del Terme, presidida per la imatge del Sant Crist, i benedicció amb la relíquia de la Vera Creu. Amb la col·laboració del Cos de Portants Parroquial. A les 12 del migdia , pels carrers del poble, hi haurà cercavila de gegants organitzada per la Nova colla gegantera de Sant Martí Sarroca.<br /> A dos quarts de tres de la tarda, al Pavelló Esportiu Municipal, es farà una arrossada popular i per acabar a les vuit del vespre i al local del Centre tindrà lloc el ball de presentació de la pubilla i l’hereu 2008 de Sant Martí,  amb l’orquestra Tribanda. Tots els joves menors de 25 anys tindran entrada lliure per acompanyar la Pubilla i l’Hereu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: