Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mercè Martínez, Eduard Farelo, Lluís Soler i Ismael Serrano a la programació primaveral de Cal Bolet

La programació de primavera comprèn un total de 20 espectacles professionals, dels quals 16 són per a adults i 4 per al públic familiar. A més, hi haurà altres esdeveniments protagonitzats per infants i joves, com la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil i el Dansa També!.

Mercè Martínez i Ivan Morales obren el foc aquest diumenge amb Le Mani Forti, un esfereïdor text d’un jove dramaturg italià que narra un fet real en què dos estudiants de 16 anys van matar a ganivetades la mare i el germà petit d’ella.

El 3 i el 4 de maig, la Flyhard Theater Company amb el dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas al capdavant pre-estrena La Ruïna, una divertida comèdia sobre la precarietat dels joves i la fragilitat del sistema econòmic.

El tècnic de Cultura, Dani Sáez, ha explicat al magazín La Plaça que aquesta pre-estrena respon a la voluntat de mostrar el treball dels grups vilafranquins.

 

Per primera vegada, aquesta primavera permetrà veure una producció del Teatre Nacional de Catalunya, L’Home, la Bèstia i la Virtut, de Luigi Pirandello que compta amb un repartiment de luxe, 11 actors, entre els quals destaquen Eduard Farelo, Teresa Urroz i Jordi Martínez.

Per Fires de maig, arriba El Comte Arnau de Josep Mª de Sagarra, un dels pilars del teatre català del s. XX, a càrrec de l’actor Lluís Soler.

Segons Sáez, aquesta lectura amb una posada en escena sòbria representa un canvi respecte els muntatges que tradicionalment es programaven per Fires.

 

Clourà la programació primaveral, el dia 1 de juny, El Circ de Sara a càrrec de l’Ateneu Popular de Nou Barris, una veritable factoria de circ que treballa amb una perspectiva social i integradora que ha tingut un fort i positiu impacte en el seu entorn.

A banda, d’aquestes produccions teatrals, ja queden molt poques entrades per al concert d’Ismael Serrano el 19 d’abril. El cantautor madrileny presentarà Sueños de un Hombre Despierto, considerat un dels seus millors treballs tant musicalment com pel contingut.

I al voltant del Dia Internacional de la Dansa, del 25 al 29 d’abril se celebrarà el Dansa També!, un petit festival que vol donar sortida a l’esforç creatiu que ballarins i coreògrafs estan abocant a la dansa contemporània, i, al mateix temps, apropar la dansa a la gent, al carrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: