Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’aparador d’art local de la Biennal Demostra, a Sant Sadurní, ja està inaugurat

Des de dissabte passat s’exposen a les diferents sales de la planta baixa de l’Índex, inclosa la seva original capella, les obres dels 70 artistes locals que, juntament amb el Grup de Joves Creadors, participen enguany a la 7a Biennal Demostra.

La inauguració va anar a càrrec de la regidora Maria Rosell degut a l’absència de darrera hora per motius personals del regidor de Cultura, Xavier Rojo. Aquesta manifestació periòdica de la creativitat artística dels ciutadans de Sant Sadurní s’organitza cada dos anys per iniciativa de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. <br />Ubicada des de sempre a l’Índex, les persones que ho desitgin podran visitar-la fins al 18 de maig. Enguany recull diverses disciplines del món de l’art. Hi destaquen 26 participants de l’especialitat de pintura, 21 de puntes de coixí, 12 de fotografia, 5 de poesia, 2 de ceràmica i un de les següents disciplines: marqueteria, restauració, fusió de vidre i patchwork. <br />En aquesta edició hi ha hagut dues novetats importants per una banda s’han convidat als poetes de la vila a recitar els seus poemes, i per l’altra, els Joves Creadors, que ja es van donar a conèixer amb l’exposició exclusiva que ja es va fe per les darreres Fires i Festes i que en aquesta ocasió han preparat una instal·lació. <br />El catàleg és una caixa amb una col·lecció de posagots, a cadascun dels quals hi ha una fotografia d’una de les obres que s’exposen per una banda, mentre a l’altra banda hi ha impresa una part del cartell. Si s’ajunten hàbilment totes, com si fos un puzzle, apareix el cartell del Demostra 2008.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: