Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Labandera diu que els ciutadans valoren positivament la tasca dels Mossos i que CiU fa alarmisme

El diputat socialista, Roberto Labandera, ha volgut sortir al pas de les declaracions del representant de CIU a la Comissió de Justícia del Parlament de Catalunya, Esteve Orriols, en relació al desplegament dels mossos d’esquadra a les comarques de l’Alt Penedès i del Garraf, assegurant que el desplegament s’està fent en tota regla i que el grau de satisfacció ciutadana i institucional en relació a la marxa del desplegament és bo.

Labandera, que també és membre de la dita Comissió, denuncia que CIU s’ha dedicat abans del primer dia del desplegament a presentar mocions per tot el territori de Catalunya amb la finalitat de generar confusió i alarma entre la ciutadania. Comenta que la data de la proposta és del 2 d’octubre del 2007 i els mossos a l’Alt Penedès es van començar a desplegar a partir de l’1 de novembre. Per al PSC aquestes iniciatives són una operació política de desgast i d’erosió de l’obra de govern que només persegueix generar fissures en el treball del cos i en la percepció que el ciutadà en té del mateix.

El Govern, segons el diputat del PSC, ha avançat el desplegament al nostre territori en relació a la previsió d’anteriors governs. També s’han construït els equipaments necessaris corresponents a Vilafranca i a Sant Sadurní d’Anoia( les comissaries) i s’ha dotat als contingents del material mòbil per desenvolupar la seva tasca en condicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: