Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local realitza 295 controls d’alcoholèmia la setmana passada. Només 3 van donar positiu

Com ja vàrem explicar fa unes setmanes, la Policia Local de Vilafranca du a terme aquest 2008 un seguit de campanyes intensives de disciplina viària. La primera es va fer la setmana passada, i es va centrar en realitzar més de 295 controls d’alcoholèmia a la vila en una setmana en diferents punts de la vila i al llarg de les 24 hores; i només 3 van donar positiu.

Com explica el sots-inspector i cap operatiu de la Policia Local de Vilafranca, Ramon Dosaigues, la intenció amb aquestes campanyes és incidir de manera directe sobre certs comportaments de risc a l’hora de conduir. El primer triar va ser el consum d’alcohol, i els resultats es consideren positius.

 

En relació a aquests resultats, des de la Policia Local destaquen que els controls s’han en diferents dies, llocs i hores, ja que tot i que s’associa el consum d’alcohol i la conducció a les nits i els caps de setmana, no es tracta d’una situació tant limitada en el temps; i que cal fer tasques de control i conscienciació ciutadana al llarg de tot el dia.

 

Dintre d’uns tres mesos, es farà la segona de les campanyes, que en aquesta ocasió se centrarà en l’excés de velocitat. La tercera de les campanyes, aproximadament al setembre, se centrarà en les infraccions anomenades dinàmiques, saltar-se semàfors, senyals i d’altres; mentre que la darrera que es feria al desembre, tractaria de les infraccions estàtiques, sobre tot per estacionament indegut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: