Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Confraria del Cava s’agermana amb els vins del Bages

La diada d’agermanament va tenir lloc dissabte passat en el marc del celler bagenc Masies d’Avinyó, amb l’assistència d’ una cinquantena de persones representants del cava i del vi del Bages.

<br />Aquest doble agermanament, segellat amb un brindis de cava i de vi bagenc, significa la comunió d’objectius de les tres entitats, segons Pere Bonet, qui també va posar de manifest que comparteixen el repte de la comercialització dins “la gran guerra mundial del vi”, una guerra que, pel president de la Confraria del Cava, “segur que la guanyaran els productes de la vella Europa perquè compten amb valors imbatibles com la tradició, les arrels i la millor relació qualitat – preu”.<br />L’acte d’agermanament integrà també un dinar de germanor i la solemne cerimònia d’investidura en que es van nomenar com a nous Confrares de Mèrit a sis personalitats relacionades amb la tradició vinícola i la gastronomia de la comarca del Bages.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: