Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos han actuat en un abocament de residus tòxics a Sant Sadurní

Els Mossos d’Esquadra han detectat un abocament considerable d’aigües residuals procedents d’un col·lector a un torrent de Sant Sadurní que va directament a la riera del Lavernó, dins el nucli urbà, molt a prop de les Caves Freixenet.

Els fets van passar dimecres passat i els Mossos van prendre mostres de les aigües abocades i fotografies dels fets.

D’altra banda, dissabte passat es va produir un incendi en una zona forestal propera a Covides i al polígon industrial de les Casetes del Mir. Va ser necessària l’actuació dels Bombers i, en principi, es desconeixia quin havia estat l’origen del foc.

Finalment, els Mossos d’Esquadra de Sant Sadurní van detenir dijous passat a tres ciutadans de nacionalitat romanesa que viatjaven en un camioneta carregada de coure per un pressumpte delicte de robatori amb força.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: