Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els grups de diàleg tracten la teologia de l’Islam

La religiosa franciscana Teresa Losada posa de manifest la necessitat del diàleg entre religió cristiana i musulmana als grups de diàleg de les Parròquies de Vilafranca. Losada va fer una conferència titulada Teologia de l’Islam. Bases per al diàleg i la convivència.

La religiosa franciscana Teresa Losada posa de manifest la necessitat del diàleg entre religió cristiana i musulmana als grups de diàleg de les Parròquies de Vilafranca. Losada va fer una conferència titulada Teologia de l’Islam. Bases per al diàleg i la convivència.Els grups de diàleg de les Parròquies de Vilafranca van tenir ahir una sessió dedicada a la relació entre religió cristiana i musulmana. La sessió tenia lloc a la sala Mossèn Vinyeta i comptava amb la intervenció de la religiosa franciscana Teresa Losada. Losada va fer una introducció per situar l’Islam i va explicar quins són els fonaments d’aquesta religió. Va apuntar que es basa en la unicitat de Déu, la proclamació de Mahoma com a profeta i la creença en els àngels, les escriptures i el judici final, entre altres aspectes. La religiosa va posar de manifest les similituds entre religió cristiana i musulmana i va destacar la importància que té el diàleg interreligiós a la societat actual.

Fa trenta anys que Losada treballa a Barcelona en un centre d’acollida d’immigrants del món àrab musulmà i, per tant, coneix a fons la teologia de l’Islam.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: