Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El llibre “Pilota de set”, que fa un recorregut per la C-15, es presenta a Sant Pere de Riudebitlles el dia de Sant Jordi

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, es farà a Sant Pere de Riudebitlles la presentació del llibre “Pilota de Set”, que ha escrit Joan Pinyol. El llibre, com comenta el regidor de cultura de Sant Pere, Carles Rovira, tracta de set històries diferents que tenen com a nexe la carretera C-15 i els paisatges que l’envolten. Entre els municipis que hi apareixen hi ha Sant Pere de Riudebitlles.

L’acte de presentació s’iniciarà a 2/4 de 8 del vespre a les Escoles Velles, i comptarà amb la participació del mateix autor, veí de Capellades. En el transcurs de la presentació es projectarà un audiovisual que refà el recorregut dels protagonistes; i també es farà una lectura de poesia musicada pel compositor vilanoví Eduard Tolrà. Les encarregades d’interpretar-la seran Carmina Font al violí i Marta Olivé al piano.<br />Rovira comentava també que des de l’Ajuntament han volgut que la diada servis d’homenatge a una veïna del barri Torrent Cuitó, a la que agradava molt la poesia.

L’acte es clourà amb un refrigeri per a tots els assistents, i la signatura de llibres per part de l’autor de “Pilota de Set”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: