Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detingut ‘in fraganti’ un home dins d’un vehicle al carrer del Comerç com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força

La Policia Local de Vilafranca va detenir la matinada de divendres, als volts de les dues, un home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a les coses.

Un veí va alertar que un individu acabava de trencar la finestra d’un vehicle estacionat al carrer del Comerç. Les patrulles de seguretat ciutadana de la Policia Local van anar al lloc dels fets. Allà, els agents van observar un vehicle que tenia la porta del conductor oberta, la finestra del darrera esquerra trencada i una persona acotada a l’interior del vehicle, que havia estat remenat. Van detenir l’home, que estava en estat ebri i anava indocumentat, per un presumpte delicte de robatori amb força a les coses i van traslladar-lo a les dependències policials per instruir les diligències corresponents.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: