Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Al Forat del Pany, s’hi ha projectat un seguit de videodansa dins el cicle Dansa També!

En concret, s’han projectat alguns dels treballs de les edicions anteriors, una selecció de l’any passat de l’Efímer Club de Can Xalant de Mataró, a més d’un treball del realitzador penedesenc Ramon Tort i Víctor Zambrana. A tots aquests s’han afegit dos treballs d’equips de ballarines i videocreadores de Vilafranca.

Aquest acte s’inclou en el cicle Dansa També!, un petit festival de dansa que compta amb la coordinació de la coreògrafa i ballarina vilafranquina Olga Àlvarez. Pel que fa a la mostra de videodansa, que s’ha fet per tercer any consecutiu, les promotores confien que es pugui anar estenent i consolidant any rere any. Fins ara, s’han projectat videos protagonitzats per la dansa de realitzadors de la comarca. Entre els assistents al Forat del Pany s’hi ha donat cita algunes de les protagonistes de la videodansa. És el cas de la ballarina Mireia Beumala, que participa en la creació anomenada “supermuler”. Dansa També! és el cicle que s’allarga durant quatre dies a la Vila fins dimarts, quan justament se celebra el Dia Internacional de la Dansa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: