Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola aprova per unanimitat les sol·licituds al programa de subvencions de la Diputació de BCN

Tots els grups han coincidit en sol·licitar suport per a la construcció del consultori mèdic i el casal d’avis de Sant Miquel, la redacció del projecte de cobriment de la pista de Sant Pere i la portada d’aigua a Daltmar.

Aquestes són les sol·licituds que presenta Olèrdola al programa de subvencions de la Diputació de Barcelona pel període 2008-2012 i van ser aprovades per unanimitat en el plenari, celebrat la setmana passada.

L’alcalde, Josep Tort, també ha exposat el compromís de prioritzar els processos d’urbanització de Daltmar i Can Trabal perquè, un cop completats, s’estudiessin amb els veïns els equipaments necessaris per aquests nuclis del municipi.

Inicialment es planteja l’ampliació del local social Rossend Montané per acollir el consultori i casal d’avis de Sant Miquel, tot i que també s’estudiaran altres ubicacions. Pel que fa al cobriment de la pista, Tort ha precisat que es demana aquest suport deixant clar que encara cal veure si és per a l’actual pista poliesportiva o bé per a una de nova que contempla el projecte de nova escola presentat pel departament d’Educació.

La regidora d’ERC, Lydia Girona, va demanar que constés en acta les paraules de l’alcalde sobre l’estudi d’una possible ubicació diferent del casal d’avis i consultori de Sant Miquel.

El portaveu de CIU, Pere Bertran, valora que prop del 80% de les seves propostes s’han recollit i també subratlla que són partidaris d’una altre ubicació pel consultori de Sant Miquel, a la vegada que expressa el desig que la pista que es cobreixi a Sant Pere sigui l’actual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: