Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mossos d’esquadra i policia local han actuat avui per un intent de robatori al carrer Amàlia Soler

Els fets s’han produït cap a tres quarts de sis de la tarda al carrer d’Amàlia Soler amb el carrer del General Cortijo. Un vehicle, amb el seu conductor a dins, estava aturat amb els quatre intermitents a la cruïlla entre els dos carrers esperant a un company. Ha estat llavors quan un individu ha entrat al vehicle per la força i ha demanat diners al conductor.

Segons ha explicat la mateixa víctima, diversos testimonis han vist els fets, han anat a ajudar el conductor i han avisat a la Policia Local. L’individu que ha volgut robar el conductor anava acompanyat d’un altre home i els dos han intentat escapar quan els testimonis han anat a socórrer la víctima. De resultes s’ha produït una persecució durant la qual s’ha pogut comprovar que els atacants portaven una arma blanca.

La Policia Local ha intervingut ràpidament i ha reduït els dos individus tot i que aquests es resistien. També els Mossos d’Esquadra han intervingut en l’acció. En total, s’han desplaçat al lloc dels fets quatre vehicles de la Policia Local i dos dels Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: