Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament ofereix un espai de relació entre infants i pares en procés de separació

L’Ajuntament de Vilafranca s’ha adherit al conveni que mantenen el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Creu Roja Alt Penedès pel funcionament del servei anomenat Punt de Trobada. Es tracta d’un espai neutral per facilitar la relació entre l’infant i els seus pares, quan aquests, degut a una situació de separació o divorci, tenen dificultats o impediments, per exercir el dret de visita.

Des dels Jutjats de Vilafranca del Penedès, des de la Fiscalia de Menors i des dels propis Serveis Socials d’Atenció Primària, es detectava la necessitat de disposar d’un servei neutral que afavoreixi el manteniment de la relació entre l’infant i els seus progenitors quan, en una situació de separació o divorci, l’exercici del dret de visita s’interromp o bé és de compliment difícil o conflictiu.

El Punt de Trobada s’ubica a les dependències de Creu Roja Alt Penedès al carrer Eugeni d’Ors. Ara aquest conveni a tres bandes formalitza la relació que mantenien Ajuntament, Consell Comarcal i Creu Roja en aquesta matèria. Adherint-se al conveni, l’Ajuntament de Vilafranca col·labora en aquest servei fent una aportació a la Creu Roja Alt Penedès, que aquest any 2008 arriba gairebé als 7.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: